STYLEMATIC WP LIPLINER

STYLEMATIC WP LIPLINER

Categories: ,

Description

Arrini ngjyrë që do të zgjasë shumë me Style Matic Lipliner. Liplineri është i thjeshtë në përdorim falë hapjes me filetim. Eshtë i vlefshëm ne 6 nuanca të ndryshme dhe kanë mbulim perfekt. Eshtë i butë dhe përhapet shumë lehte në buzë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STYLEMATIC WP LIPLINER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *