RADIANT TOUCH BRUSH CONCEALER

RADIANT TOUCH BRUSH CONCEALER

Categories: , ,

Description

Radiant Touch Brush Concealer ka karakteristikat e highlighter dhe të korrektorit. Ka teksturë të lehtë dhe ndihmon në korrektimin e imperfeksioneve. I jep fytyrës një pamje të pastër duke mbuluar vijat dhe rrudhat. E përshtatshme për të gjitha tipet e lëkurës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIANT TOUCH BRUSH CONCEALER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *