PUSH UP DEFINITION MASCARA

PUSH UP DEFINITION MASCARA

Categories: ,

Description

Mascara për qerpikë, me efekt kthim qerpiku. Ndan qërpikët në mënyrë perfekte dhe i definon.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUSH UP DEFINITION MASCARA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *