PRECIOUS CURL WATERPROOF

PRECIOUS CURL WATERPROOF

Categories: ,

Description

Maskara për qerpikë të lakuar dhe dukje intensive. Rezistente ndaj ujit. Mbajeni në të ftohtë dhe larg nga drita e diellit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRECIOUS CURL WATERPROOF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *