Precious Curl Carbon Black Mascara

Precious Curl Carbon Black Mascara

Categories: ,

Description

Maskara për qerpikë të errët, ekstra intensiv dhe dukje dramatike. Mbajeni në të ftohtë dhe larg nga drita e diellit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Precious Curl Carbon Black Mascara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *