PERFECT LEGS FOUNDATION

PERFECT LEGS FOUNDATION

Categories: , ,

Description

Fondatina e këmbëve Perfect Legs Foundation është e lehtë në aplikim falë formulës unike që ka. Korrigjon imperfeksionet si njolla apo varicet, njëtrajtëson ngjyrën e lëkurës dhe e lë lëkurën e butë. Duhet ta tundni përpara aplikimit. Sprucojeni 15cm larg këmbëve dhe përhapeni. Mund ta përhapni produktin duke përdorur duart. Mos harroni të lani duart pas përdorimit. Mund të lahen lehtësisht me sapun dhe sfungjer gjatë dushit. Për ta bërë më të lehtë pastrimin, këmbët duhen fshirë me një pecetë përpara dushit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PERFECT LEGS FOUNDATION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *