OVAL 4 IN 1 BRUSH

OVAL 4 IN 1 BRUSH

L 850.00

Category:

Description

Gjithcka ju duhet është Oval 4 in 1 Brush! Mund ta përdorni për fondatinën dhe blushin, konturin dhe highlight-in. Oval 4 in 1 Brush është perfekte me masën e saj e cila është më e madhe se furca e korrektorit dhe më e vogel se furca e fondatinës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OVAL 4 IN 1 BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *