NAIL POLISH REMOVER

NAIL POLISH REMOVER

Category:

Description

Nail Polish Remover hidraton dhe ushqen thonjtë dhe në të njëjtën kohë i mbron ato. Acetoni i jep fleksibilitet thonjve dhe i parandalon nga carja.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAIL POLISH REMOVER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *