NAIL POLISH BARRIER

NAIL POLISH BARRIER

Category:

Description

Nëse keni probleme me lyerjen e thonjve dhe bëni gjithnjë cepat apo kutikulat me manikyr atëherë ju rekomandojmë Nail Polish Barrier. Pas aplikimit të produktit menjëherë ju mund të aplikoni manikyrin. Pasi të përfundoni dhe manikyri të thahet mund të hiqni lehtësisht barrierën.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAIL POLISH BARRIER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *