NAIL CLIPPER

NAIL CLIPPER

L 500.00

Categories: ,

Description

Nail Clipper është një mjet praktik për të prerë thonjtë tuaj, dhe është bërë prej çeliku. Edhe thonjtë më të vështirë nuk janë më një sfidë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAIL CLIPPER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *