MULTI-PURPOSE BLENDING SPONGE

MULTI-PURPOSE BLENDING SPONGE

L 700.00

Category:

Description

Sfungjer me design të vecantë për përhapjen e fondatinës. Fundi i gjerë është perfekt për fondatinën dhe pjesa e sipërme është super për korrektorin.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MULTI-PURPOSE BLENDING SPONGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *