MOISTURIZING DAY CREAM

MOISTURIZING DAY CREAM

Categories: , ,

Description

Nëse keni lëkurë të kombinuar dhe të yndyrshme, mund të ndaloni së kërkuari për një hidratant pasi Flormar MOISTURIZING DAY CREAM COMBINATION AND OILY SKIN është i duhuri për ju. Kremi ,i cili përmbush nevojat e lëkurës së yndyrshme falë qitros që përmban , e zbut lëkurën. Kremi mund të përdoret në lëkurë të thatë ose shumë pak të lagur pasi është pastruar më shkumë ose xhel. Masazhojeni lëkurën me krem derisa lëkura ta përthith kremin. Mund ta përdorni kremin cdo ditë përpara makiazhit derisa të absorbohet nga lëkura dhe më pas mund të vazhdoni me makiazhin si normalisht.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOISTURIZING DAY CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *