MAX GROWTH REDESIGN

MAX GROWTH REDESIGN

Category:

Description

Flormar Max Growth është dizenjuar për thonjtë që thyhen, cahen dhe rripen. Formula që forcon thoin siguron rritje të shpejtë dhe në mënyrë të shëndetshme. Ky manikyr transparent me një finish të ndritshëm mund të përdoret cdo ditë i vetëm ose si primer për manikyrin.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAX GROWTH REDESIGN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *