MATTIFYING BB CREAM

MATTIFYING BB CREAM

Categories: , ,

Description

Nëse dëshironi të keni ngjyrë të njëtrajtshme dhe të hiqni shkëlqimin në të njëjtën kohë duhet padyshim të provoni Flormar Mattifying BB Cream! Ka efekt hidratimi dhe përmban SPF 25 duke e mbrojtur lëkurën nga rrezet e dëmshme të UV. Flormar BB Cream vjen me 6 nuanca të ndryshme.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATTIFYING BB CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *