MATTE NAIL ENAMEL

MATTE NAIL ENAMEL

Category:

Description

Manikyri Matte Nail Enamel ka një formulë speciale me efekt kadifeje në gishta. Ju mundëson rezultate speciale dhe ju lë një efekt mbresëlënës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MATTE NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *