LIP & CHEEK

LIP & CHEEK

Categories: ,

Description

Lip&Cheek mund të përdoret si blush dhe lipstick në të njëjtën kohë. Ju mundëson një ndjenjë shumë komode falë formulës e cila është shumë e lehtë. Përdorni një furcë për buzët nëse do e përdorni si buzkuq ose përdorni gishtat për aplikimin si blush.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIP & CHEEK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *