LIFTING CONCEALER

LIFTING CONCEALER

Categories: , , , ,

Description

Lifting Concealer është korrektor i pasur me efekt hidratimi dhe ofron mbulim perfekt në të njëjtën kohë. Lifting Concealer ndihmon që konturi i syrit të qëndrojë super gjatë gjithë ditës. Përmban SPF 20 duke e mbrojtur lëkurën nga rrezet e dëmshme UV. Eshtë ideale të përdoret edhe si bazë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIFTING CONCEALER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *