JELLY LOOK NAIL ENAMEL

JELLY LOOK NAIL ENAMEL

Category:

Description

Krijon një efekt xheli pa furrë. Manikyri Jelly Look i jep ultra ndricim dhe ngjyrë intensive thonjve. Gjithashtu përmban një furcë speciale për aplikimin sa më praktik të manikyrit. Do ta shikoni efektin që në aplikimin e shtresës së parë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JELLY LOOK NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *