INVISIBLE LOOSE POWDER

INVISIBLE LOOSE POWDER

Categories: ,

Description

Flormar Invisible Loose Powder ka një teksturë unike që e bën fondatinën të duket e lëmuar, e pastër dhe mat. Prodhimi i pudrës është bërë me një teknologji shumë të lartë dhe kjo bën aplikimin e lehtë të saj. Pudra bën që fondatina të qëndrojë e freskët gjatë gjithë ditës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INVISIBLE LOOSE POWDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *