ILLUMINATING MAKE UP PRIMER PLUS

ILLUMINATING MAKE UP PRIMER PLUS

Categories: , ,

Description

Nëse dëshironi një pamje shkëlqyese dhe ta përgatisësh fytyrën për fondatinën , atëherë definitivisht duhet të provoni illuminating makeup primer! E lë fytyrën të butë dhe siguron që fondatina të qëndrojë e freskët për gjatë gjithë ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ILLUMINATING MAKE UP PRIMER PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *