GLSS NAIL FILE

GLSS NAIL FILE

L 600.00

Categories: ,

Description

Limë prej xhami delikate dhe precize. Ndihmon thonjtë mos të thyhen, mund të përdoret edhe në thonjtë artificial.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GLSS NAIL FILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *