GLITTER NAIL ENAMEL

GLITTER NAIL ENAMEL

Category:

Description

Glitter Nail Enamel përmban xixa në forma dhe tektura të ndryshme. Ju ofron ngjyra intensive dhe me shumë ngjyra. Zgjat shumë dhe duket shumë elegante në duart tuaja. Nëse përdorni primer për thonjtë poshtë do të arrini rezultate akoma më të mira.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GLITTER NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *