GENTLE CUTICLE REMOVER

GENTLE CUTICLE REMOVER

Category:

Description

Flormar Gentle Cuticle Remover është produkt që mund ta përdorni lehtësisht në shtëpi. Aplikojeni manikyrin e tejdukshëm me furcën e vet dhe me kujdes pastroni kutikulat e zbutura. Mund ta përdorni një herë në javë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GENTLE CUTICLE REMOVER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *