FULL COVERAGE CONCEALER

FULL COVERAGE CONCEALER

Categories: , , , ,

Description

Falë teksturës prej kafifeje, Full Coverage Concealer mbush të gjitha vijat rreth syve. Mund ta përdorni në kapakun e syrit dhe toni i syve do të qëndrojë perfekt gjatë gjithë ditës por mund ta përdorni gjithashtu në zonën përreth syve. Mund të përdoret si bazë makeupi dhe fondatina do të qëndroj më mirë dhe më bukur në fytyrë.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FULL COVERAGE CONCEALER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *