FULL COLOR NAIL ENAMEL

FULL COLOR NAIL ENAMEL

Category:

Description

Nëse dëshironi një manikyr që zgjat shumë dhe ka pigment të fortë me vetëm një shtresë atëherë e duhura për ju është Full Color Nail Enamel. Përdoreni Full Color Nail Enamel për një pamje të ndritshme dhe që zgjat.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FULL COLOR NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *