FLORMAR MINI HAND CREAM

FLORMAR MINI HAND CREAM

Categories: ,

Description

Me kremin mini për duart, duart tuaja do të duken shumë të shëndetshme! Ekstraktet që përmban në formulë rifreskojnë lëkurën dhe ofrojnë hidratim që zgjat shumë. Hand Cream ushqen dhe mbron në të njëjtën kohë duart tuaja dhe gjithashtu ju mundëson një efekt antibakterial. Aroma e mirë e kremit, e cila ju jep një pamje të shëndetshme të duarve, do tju bëj ta riaplikoni gjatë gjithë kohës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLORMAR MINI HAND CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *