FLORMAR EXPERT COLOR UV GEL NAIL ENAMEL

FLORMAR EXPERT COLOR UV GEL NAIL ENAMEL

Category:

Description

Ka efekt të qëndrueshëm! Manikyri me ngjyra të plota, ofron pigmente intensive në opsionet e tij për lyerjen e thonjve dhe siguron mbulim të plotë edhe me një shtresë të vetme. Xheli përdoret me furrë për tharje.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLORMAR EXPERT COLOR UV GEL NAIL ENAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *