FLAWLESS ANTI-BLEMISH TONIC

FLAWLESS ANTI-BLEMISH TONIC

Categories: , ,

Description

Toniku Anti-Blemish Cleansing Tonic për fytyrë të yndyrshme dhe me njolla ndihmon lëkurën në pastrimin e sebumit të tepërt pa i tharë poret. Vendosni pak tonik në një pambuk dhe pastroni gjithë fytyrën. E testuar dermatologjiksht. Mbajeni larg të nxehtit dhe diellit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FLAWLESS ANTI-BLEMISH TONIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *