EYEBROW PENCIL

EYEBROW PENCIL

Category:

Description

Eyebrow Pencil ju mundëson një ngjyrë intense dhe natyrale në të njëjtën kohë. Aplikoni lapsin në hapësirat e dëshiruara të vetullës dhe më pas përdroni furcën për një përhapje më të mirë të nuancës së aplikuar.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EYEBROW PENCIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *