EYEBROW LINER

EYEBROW LINER

Categories: ,

Description

Eyebrow Liner ka formulë të bazuar në ujë dhe aplikohet lehtësisht falë majës së hollë dhe të butë. Flormar Eyebrow Liner është e vlefshme në nuanca të ndryshme dhe versioni në ngjyrë të zezë përmban pigment të Carbon Black. Ky pigment ofron pamje intensive të vetullave. Eyebrow Liner është rezistent ndaj ujit dhe zgjat shumë. Në fillim vetullat krihen me furcën e vetullave dhe më pas zonat bosh mbushen me lapsin.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EYEBROW LINER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *