Eye Perfection Primer

Eye Perfection Primer

Category:

Description

Primer për sytë i cili ju ndihmon që toni i syve t`ju zgjasë gjatë gjithë ditës. Aplikojeni produktin në kapakun e syrit dhe prisni derisa të thahet dhe me pas vazhdoni me aplikimin e tonit.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye Perfection Primer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *