DUO BRUSH

DUO BRUSH

L 1,300.00

Categories: ,

Description

Furcë nga të dyja anët. Njera anë është ideale për aplikimin e blushit stick ose kremoz dhe ana tjetër për produktet në trajtë pudre.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DUO BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *