CONCEALER BRUSH

CONCEALER BRUSH

L 500.00

Category:

Description

Furcë e sheshtë dhe me majë të rrumbullaktë, përdoret për përhapjen e korrektorrit të lëngshëm dhe kremoz.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONCEALER BRUSH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *