COMPACT POWDER

COMPACT POWDER

Categories: ,

Description

Flormar Compact Powder aplikohet lehtë falë tekturës së butë. Flormar Powder krijon një pamje natyrale dhe rezistente ndaj djersitjes dhe lageshtirës. Fondatina do të qëndrojë e freskët gjatë gjithë ditës.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMPACT POWDER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *