BROW BRUSH & GROOMER

BROW BRUSH & GROOMER

L 500.00

Category:

Description

Furcë për vetullat nga të dyja anët. Përdoreni furcën për të vijëzuar vetullat dhe krëhërin për ta bërë të duket me natyrale.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BROW BRUSH & GROOMER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *