BLOTTING PAPER

BLOTTING PAPER

L 600.00

Description

Letër për heqjen e yndyrës nga fytyra. Përdoret më shumë për zonën T pra hundën dhe ballin.

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLOTTING PAPER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *