Agiss Bikini & Underarm Wax Strips 28pcs – Cherry Blossom

Agiss Bikini & Underarm Wax Strips 28pcs –...

L 450.00

Category:

Product Description

Agiss 24 strisha depilimi për nënsqetull dhe bikini, dhe 4 faculeta te lagura për pastrim. Për lëkurë normale.

Brand

Agiss

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agiss Bikini & Underarm Wax Strips 28pcs –... ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *