Placeholder

Category:

Description

Përcaktoni tiapret tuaja si një profesionist me këte gamë fytyre, që ofron paletta e fytyrës me 4 nuanca , pudër banane , kontur , blush dhe theksues. Paletta ju ndihmon të përmirësoni karateristikat si mollëzat , hundën dhe nofullën me një fllad .
Mbajeni larg nxehtësisë dhe rrezet direkte të diellit . Pas përdorimit mbylleni kapakun sic duhet .
I testuar dermatologjikisht .

Brand

Flormar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *