About

about us

about_img

 Sinani Cosmetics filloi punën në vitin 1992, në qytezën e Therandës. Gjatë viteve, përmes punës së palodhshme dhe sakrificave të shumta Sinani Cosmetics arriti të zgjerojë vepritarinë e saj në terren, duke u bërë distributor i disa brendeve të famshme, si dhe duke rritur numrin e pikave shitëse nëpër qytetet e Kosovës.
Sinani Cosmetics momentalisht operon në Kosovë dhe në Shqipëri.

Read more