278787469_5335240653179832_7134126825721951776_n

Eyeshadow Palette Colors of Galaxy

Colors of GalaxyEyeshadow palete ju ofron të gjitha nuancat e mrekullueshme të galaktikës . Ky pluhur tepër i imët rrëshqet menjëherë si mëndafshidhe transformon nuanca të mahnitëshme në qepallat tuaja. Ai është i mbushur me një përzgjedhjetë matëveme shumë pigmentim, shkëlqim të mrekullushëm dhe shkëndija të pastra , të gjitha me një strukturë të lëmuar dhe të përzier.
I testuar dermatologjikisht .
Mbajeni larg rrezeve direkte të diellit dhe ruajeni në një vënd të freskët .

No Comments Yet.

Leave a comment